Bierproeverij op locatie
 
Kleinste bierwinkel van Nederland

Bierproeverij in de winkel
In onze bierwinkels worden regelmatig proeverijen gegeven met open inschrijvingen. Reserveer jouw plek via fred@driemeterbier.nl. De kosten zijn €17,50 pp.

Agenda Familie van Rijk

Vrijdagavond, 10 MEI (BIER&KAAS)
Bier en kaas combineert heerlijk, we combineren de beste kazen uit de winkel  Familie van Rijk en de lekkerste speciaalbieren. Welke combinatie's passen het beste bij elkaar?
 
Vrijdagavond, 14 JUNI (BESTE IPA)
Zoektocht naar de beste IPA. Er komen steeds meer IPA's in de schappen. Deze zijn lang niet altijd bitter, maar ook zoet of fruitig. Wat zijn de verhalen achter de lekkerste bieren? Kom nieuwe smaken ontdekken en geef je beoordeling. Samen kiezen we de beste IPA van de avond.

Vrijdagavond, 12 JULI (BESTE ZOMERBIEREN)
Zoektocht naar het lekkerste en meest verfrissende zomerbier.  Kom nieuwe smaken ontdekken en geef je beoordeling. Ga jij voor een licht zuurtje of voor fruitsmaken? Samen kiezen we het beste Zomerbier van de avond.

Bierproeverij op locatie

De bierwereld is volop in ontwikkeling. Ik vind het leuk om mensen te enthousiasmeren met mooie verhalen over bier en nieuwe smaken te laten ontdekken. Heb jij een feestje, bruiloft, vrijgezellenfeest of bedrijfsborrel dan kom ik graag langs om leuke verhalen te vertellen over bier en samen te proeven. Dat wordt gegarandeerd leuk en nog leerzaam ook! Ik organiseer proeverijen op locatie in Utrecht, Amersfoort, Hilversum en omgeving. In overleg kunnen we samen een locatie regelen.

Een proeverij van anderhalf uur met 5 drankjes kan al vanaf €17,50 per persoon. Zie hieronder wat er zoal allemaal mogelijk is. Even overleggen? Neem contact op via fred@driemeterbier.nl of 06-48269387.


 

Mogelijkheden en prijzen

 

Personeelsfeest

Verjaardagsfeest

Vrijgezellenfeest
Samen met jouw collega's nieuwe bieren ontdekken? Gezellige en informele proeverij
Bijzondere verhalen over bier
5 verschillende bieren.
Hapjes optioneel

Iets te vieren?
Extra feestelijke proeverij waarbij de jarige
extra in het zonnetje wordt gezet.
Bijzondere verhalen over bier
5 verschillende bieren
Hapjes optioneel

Gegarandeerd succes!
Extra feestelijke proeverij waarbij de vrijgezel in het middelpunt van de belangstelling staat
5 verschillende bieren
Hapjes optioneel

Kosten:
vanaf 8 personen
vanaf €17,50 per persoon

Kosten:
vanaf 8 personen
vanaf €17,50 per persoon

Kosten:
vanaf 8 personen
vanaf €17,50 per persoon