Bierproeverij op locatie
 
Kleinste bierwinkel van Nederland

WINKELS

Samen nieuwe bieren en smaken ontdekken? In onze bierwinkeltjes vind je een eigenzinnige selectie speciaalbieren van binnen en buitenlandse brouwerijen. Onze winkeltjes hebben geen eigen voordeur, maar delen deze met de leukste wijnkoperijen, delicatessenwinkels en concept stores. Wekelijks komen er 10+ nieuwe bieren binnen en voor alle bieren geldt de scherpe aanbieding 6 halen is 5 betalen. Je vindt ons in Utrecht, Hilversum en Amersfoort.

We selecteren de bieren op smaak en op kwaliteit. Dat betekent dat we strakke lijnen houden met brouwerijen en importeurs. We vinden het leuk om op een kleine oppervlakte de bieren te verzamelen die de moeite waard zijn om te drinken, zonder concessies te doen. Voor alle bierliefhebbers is er wel iets nieuws te ontdekken of je nu een beginnende drinker of een echte geek bent.

Ben jij winkeleigenaar en wil je jouw klanten verrassen met een dynamisch, kwalitatief en met zorg samengesteld speciaalbierassortiment. Profiteer van de expertise en het klantennetwerk van Driemeterbier. Mail fred@driemeterbier.nl om eens kennis te maken.

 


   Utrecht
bij Familie van Rijk
Amsterdamsestraatweg 379
3551 CK  Utrecht
Meer info en openingstijden

Hilversum
bij Vinique
Havenstraat 4
1211 KL  Hilversum
Meer info 
en openingstijden

 Hoogland
bij Wijnhuis Alexander
Hamseweg 12
3828 AD Hoogland
Meer info en openingstijden