Bierproeverij op locatie
 
Kleinste bierwinkel van Nederland

DRIEMETERBIER - Little beershop - Hardebollenstraat 7 - Utrecht


Driemeterbier opent ‘Little beershop’ op Hardebollenstraat
BINNENKORT WEER OPEN

Van peeskamer tot bierwinkel
Het kleinste bierwinkeltje van Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg groeit uit zijn voegen; het kan al zijn verschillende speciaalbieren niet meer kwijt en gaat uitbreiden. Er is een bijzondere winkelruimte gevonden midden in het centrum van Utrecht op de Hardebollenstraat. De winkel krijgt de naam ‘Little beershop’ en wordt gevestigd in twee oude peeskamertjes maar eerst moet er flink worden verbouwd. Totdat alles klaar is gaat de winkel als popup alvast open in een ander pand even verderop in de straat.

Kleinste bierwinkel van Nederland
Bij de Little Beershop van Driemeterbier vind je een eigenzinnige selectie speciaalbieren uit de regio, Nederland en de rest van de wereld.
Eigenaar Fred Buddingh heeft grootse plannen voor zijn nieuwe, kleine winkeltje. Naast een eigenzinnig bier assortiment gaat de winkel zelf unieke,  verse bieren van fust afvullen op fles én op blik. Dit laatste is een primeur in Nederland. In de winkel komt een zogenaamde canseamer te staan waarmee op aanvraag bieren kunnen worden ingeblikt. Dit maakt het mogelijk om bieren die door de brouwer alleen op fust worden afgevuld beschikbaar te maken om thuis te drinken.

Bekijk ons assortiment op Untappd
Ben je benieuwd of een bepaald bier op voorraad is? Little Beershop is Verified Venue op Untappd. Hier kan je zien welke bieren en nu in de winkel zijn. Kan jij het bier dat je zoekt niet vinden, stuur dan een bericht, dan gaan we het proberen te bestellen.